Značka Feral rozšiřuje náš sortiment o zcela nový segment autokosmetiky se skvělým poměrem cena/kvalita.

Autokosmetika Feral je určena pro domácí uživatele i profesionální mycí centra, pro které ji dodáváme ve velkém a mimořádně výhodném balení 4 a 10 l.

Produkty od tohoto řeckého výrobce jsou opravdu povedené a snadno vás přesvědčí, že kvalitní autokosmetika nemusí být drahá.

Ze sortimentu Feral vyzkoušejte například:

  • Feral Shampoo With Wax – profesionální autošampon s voskem snadno myje i silně znečištěné a zanedbané automobily. Navíc obsahuje vosk, který zajistí krásný prvotní lesk vašeho vozu. Ředí se 1:100 – 1:400 dle požadované síly. 1 litr šamponu je k dostání za 199 Kč.
  • Feral Express Shine Wax – čistící vosk s vysokým leskem – tento zajímavý vosk nás překvapil skvělým leskem a mimořádnou schopností zvýšit sytost barvy. Je k dostání pouze za 299 Kč. Určitě vyzkoušejte!
  • Pro lesk pneumatik: Feral Extreme Tire Blackener – trvanlivý lesk na pneumatiky s mokrým efektem stačí nastříkat a nechat zaschnout. Pneumatiky získají krásný lesk, který nelepí a nepřitahuje prach. Nyní za 159 Kč.
  • Na interiér: Feral Cockpit Shine Vanilla – kokpit sprej s vůní vanilky. Určitě znáte klasický přípravek v péči o interiér kokpit sprej. Nyní je k dostání i u nás. K tomuto spreji od nás získáte univerzální mikrovláknovou utěrku v hodnotě 119 Kč zcela zdarma. Po odečtení ceny utěrky tak za tento velmi kvalitní kokpit sprej zaplatíte 20 Kč a to za vyzkoušení opravdu stojí!
  • Na koberečky a sedačky: Feral Upholstery & Carpet Foam – pěna na čištění koberců a čalounění. Tato suchá vyčistí nečistoty, rozjasní barvy čalounění a zanechá v autě příjemnou vůni čistoty. Nyní za 239 Kč.
  • Na sklo: Feral Car Glass Cleaner – spolehlivý čistič skla. Spolehlivě vyčistí sklo na první pokus. Již od 159 Kč.
  • Do ostřikovačů: Feral Screen Wash Insect Remover – odstraňovač hmyzu do ostřikovačů, který výborně funguje a je za skvělou cenu 39 Kč! Jedná se o koncentrovaný produkt, který se ředí vodou v poměru 1:16. Z této lahvičky vytvoříte 4 litry směsi do ostřikovačů.