Za 3 hodiny vás zasvětím do tajů leštění, pomohu vám pochopit, co přesně se s leštící pastou děje během leštění, jakou roli v tom hraje volba leštícího kotouče a jak můžete vy, jako ten, kdo drží leštičku v ruce, celý leštící proces ovlivňovat. Tyto vědomosti vám umožní vydat se tou správnou cestou, vyvarovat se častých chyb a omylů a ušetří vám někdy i dlouhá léta tápání.

Mé školení je unikátní v tom, že vás nebudu učit pracovat s konkrétním leštícím systémem (leštička, leštící kotouč a leštící pasta) ani konkrétní značkou, ale naučím vás, najít si tu nejlepší kombinaci právě pro vás. Nebudete svázáni jednou značkou a výrobcem doporučenými postupy, ale stanete se pánem situace.

Budete schopni posoudit kvalitu jakékoliv leštící pasty a naučit se s ní pracovat. Budete umět zvolit optimální kombinaci leštící pasty a leštícího kotouče pro konkrétní situaci, dokážete přizpůsobit práci nejen konkrétnímu laku, jeho stavu a použité pastě, ale zvládnete správně zareagovat i na zcela nečekané situace. Také se dozvíte, čeho lze leštěním dosáhnout a čeho ne, jak správně lak na leštění připravit, i jak lak následně ošetřit a udržovat ho dlouhodobě v co nejlepším stavu. Za 3 hodiny se z vás nestane zkušený profesionál, ale dostanete velmi solidní základ, který Vám umožní se velmi rychle zdokonalovat. Součástí školení je i praktická část, kde si všechny znalosti předvedeme v praxi. Slibuji, že budete nadšeni!

ZAKOUPIT KURZ LEŠTĚNÍ si můžete zde: Kurz strojního leštění pro začátečníky

Kdo jsem já? Jmenuji se Michal Timofejev a již 10 let provozuji e-shop s unikátním sortimentem autokosmetiky, DetailingPro.cz. Péči o auta se věnuji prakticky celý život, velkou část z toho profesně, ale stále je to mojí vášní. V leštění laků patřím k těm nejlepším v České republice. Mnoho let pořádám kurzy a individuální školení, pomáhám svým zákazníkům konzultací v situacích, kdy stojí před problémem a nevědí si rady. Mým posláním je, abyste z kurzu odcházeli s nadšením, novými vědomostmi a s vědomím, že se již nikdy nemusíte bát vzít leštičku do ruky.

Co o našem kurzu říkají absolventi?

Zdeněk Myšák

„Perfektní školení, na kterém jsem se naučil leštit co nejefektivněji. Pánové vědí, o čem mluví a předávají informace, zkušenosti k nezaplacení. Doporučí a předvedou produkty, které je následně možné zakoupit v den školení nebo na e-shopu. Za mě spokojenost a těším se na další kurzy. Děkuji.“

Jiří Ronec

„Dnes to byl pro mne velký zážitek. Vysvětleno, ukázáno. Změnil jsem názor na rotačku. Už vím, jak dávat na naše miláčky keramiku. Dárečky super. Správná parta odborníků. Tento super strávený den mi dal víc než stovky hodin u Youtube, FB a diskuze. Děkuji moc.“

Kušnír Jan

„Připojuji se k ostatním. Perfektní přístup, odborníci na svém místě. Doporučuji všem, kteří mají rádi svoje autíčka. Pro mě, jako naprostého amatéra, byl kurz leštění úžasný zážitek. Pánové díky.“

Základní informace o kurzu:

  • Termín: sobota 4. července 2020, začínáme ve 13:00
  • Místo: DetailingPro Academy, náměstí 5. května, Hradec Králové
  • Délka kurzu: 3 – 4 hodiny
  • Cena kurzu: 3 000 Kč s DPH
  • Kapacita: 4 osoby

Rádi byste se kurzu zúčastnili, ale nemáte vlastní leštičku? Nevadí, během kurzu vám půjčím moji a když se vám s ní bude dobře pracovat, můžete si ji rovnou zakoupit.

Velmi úspěšné kurzy strojního leštění, zaměřené spíše na profesionály, byly v nabídce DetailingPro Academy vždy za 6 000 Kč. Tento kurz pro začátečníky je za jedinečnou cenu 3  000 Kč.

Kurzu se zúčastní maximálně 4 osoby. Díky tomu vám mohu zajistit individuální přístup a maximální péči. Navíc se mě můžete zeptat na cokoliv, co vás ohledně detailingu zajímá.

Přihlašte se na náš kurz.

PS: Uzávěrka přihlášek je už 1. 7. 2020, neváhejte se přihlásit, místa jsou omezena.