Jak kurz probíhá?

Během 5-6 hodin vás zasvětím do mých tajů leštění aut. Neleštím podle tabulek, ale podle toho, co konkrétní případ vyžaduje. Bohužel neexistuje dokonalá leštící pasta, která by vždy přinesla nejlepší výsledek. A právě proto vám na konkrtních případech a ukázkách vysvětlím, co dělat a naopak nedělat právě proto, abyste se vyvarovali zbytečných chyb a nákladných škod. Tyto vědomosti vám umožní vydat se tou správnou cestou, vyvarovat se častých chyb a omylů, což vám ušetří hodně peněz, ale i dlouhá léta tápání. Zkrátka budete vědět jak na to, co použít a čemu se vyvarovat.

Vyzkoušíte si na vlastní kůži unikátní princip školení. Vím moc dobře, že každý jsme jiný a každému vyhovuje něco jiného. Mě samotnému vadí, když se některá konkurenční školení promění v prodej určité značky s předčítáním produktového manuálu. Se mnou budete schopni si najít tu nejlepší kombinaci právě pro vás. 

Po mém kurzu dokážete leštit mnohem efektivněji, tedy výrazně rychleji a vždy s perfektními výsledky. Naučíte se z jakékoliv leštící pasty a leštičky vyždímat maximum. Dokážete sami správně zvolit optimální leštící kotouč pro danou situaci a poradit si i s nestandardními situacemi.

Součástí školení je teoretická i praktická část. Všechno si tedy předvedeme i v praxi. Slibuji, že budete nadšení!

ZAKOUPIT KURZ LEŠTĚNÍ můžete zde: Kurz strojního leštění pro pokročilé.

Kdo bude vaším lektorem? Jmenuji se Michal Timofejev a již 10 let provozuji e-shop s unikátním sortimentem autokosmetiky DetailingPro.cz. Péči o auta se věnuji prakticky celý život, velkou část z toho profesně, ale stále je to mojí vášní. V leštění laků patřím k těm nejlepším v České republice. Již řadu let pořádám kurzy a individuální školení, pomáhám svým zákazníkům konzultací v situacích, kdy stojí před problémem a nevědí si rady. Mým posláním je, abyste z kurzu odcházeli s nadšením, novými vědomostmi a s vědomím, že se již nebudete bát vzít leštičku do ruky.

Co o našem kurzu říkají absolventi?

„Po dlouhém přemýšlení, jsem se rozhodl zbavit dilema a na poslední chvíli se přihlásil na kurz. Následující den, jsem vyrazil přes půl republiky a dorazil akorát na zahájení. Po celé dopoledne jsem pozorně poslouchal odborný výklad a drobné nesrovnalosti mi začaly do sebe zapadat. Po obědě následovala praktická část, na které jsem si vyzkoušel leštičky a produkty, které mne zajímaly a naučil se nové vychytávky, jako je „jeden a půl krok“, nebo „dojíždění“.

Pokud máte v čemkoliv pochybnosti, nebo Vás zajímají tyhle, nebo jiné vychytávky, neváhejte a běžte se zdokonalit. Odpoledne jsem odjížděl nabitý novými vědomostmi a těšil se, až se mi dostane pod ruky nějaká kára, na které se vyřádím. Kurz splnil nadmíru mé očekávánía nelituji času, ani investice do svého vzdělání. Leštím teď s lepšími výsledky v kratším čase a o to mi šlo. Za mě super a doporučuji všem!“

Petr Jaroš

Základní informace o kurzu:

  • Termín: neděle 22. srpna 2021, začínáme ve 9:00
  • Místo: DetailingPro Academy, náměstí 5. května, Hradec Králové
  • Délka kurzu: 5–6 hodin
  • Cena kurzu: 5 990 Kč s DPH
  • Kapacita: 4 osoby

Kurzu se zúčastní maximálně 4 osoby. Díky tomu vám mohu zajistit individuální přístup a maximální péči. Navíc se mě můžete zeptat na cokoliv, co vás ohledně detailingu zajímá.

Přihlašte se na náš kurz.

PS: Uzávěrka přihlášek je už 18. 8. 2021, neváhejte se přihlásit, místa jsou omezena.