Ti z vás, kdo už vyzkoušeli některou vůní značky Feral nám dají určitě za pravdu, že jsou naprosto famózní. Nově najdete na webu tři voňavé kolekce, ze kterých si vybere opravdu každý.

Všechny vůně značky Feral jsou vysoké kvality. Obsahují nadstandarní koncentraci vonných esencí a voní velmi intenzivně. Kartonová visačka je vyrobena z buničiny napuštěné vonnou esencí. Narozdíl od různých plastových osvěžovačů neplatíte většinu ceny za obal, ale dostáváte extra porci vůně!  Kartonové vysačky vydrží vonět až 4 týdny. Pokud vyzkoušíte verzi vůně ve spreji, získáte osvěžovač vzduchu, jehož intenzita odpovídá výrazně dražším toaletním vodám. Na provonění interiéru proto stačí jen jedno lehké stříknutí a proto vám sprej vystačí na několik měsíců pravidelného používání. Jejich krásnou vůni využijete nejen ve vašem voze, ale i k provonění vzduchu a navození příjemné atmosféry v domácnosti nebo kanceláři. 

Feral Royal

Kolekce závěsných osvěžovačů vzduchu a parfémových sprejů Feral Royal přináší šest exkluzivních vůní, které voní luxusem. Tato královská kolekce se vyznačuje mystickými až smyslnými vůněmi orientu. Základem je vzácná agarová silice, která je nejdražší a nejcennější přírodní esencí vůbec. Vyberte si některou ze šesti úžasných vůní:

Feral Animal

Další kolekcí, která je nyní nově na e-shopu je unikátní série vůní Feral Animal, která se inspirovala volně žijícími zvířaty. Poznejte vůni svobodné divočiny a vyberte si, které zvíře je to vaše:

Feral Speech

Raději byste vyzkoušeli nějakou neotřelou vůni? I pro vás máme řešení – je jím nová kolekce Feral Speech. Tato obsáhlá sbírka zahrnuje 14 různých vůní, které si určitě zamilujete:

DetailingPro tip: Osvěžovače vzduchu ve formě kartonové visačky Feral jsou opravdu intenzivní. Doporučujeme zpočátku neodstraňovat krycí fólii zcela, ale osvěžovač jen povysunout a fólii odstanit až teprve, když vůně zeslábne.  

Všechny vůně značky Feral najdete zde.